Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-stegs dikt


Kortväxt kille

Jag är en kortväxt kille.

Jag tycker inte att jag är ett snille.

Varför måste jag stå på tå, när jag bara en burk skall nå?

Man borde få byta längd, om man är ensam som liten i sin mängd.

Jag önskar mej ingenting fastän jag inte änns når min ring!




Fri vers av Freddis
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-03-28 21:36



Bookmark and Share


    bottle of pop
hehe, grym!
2007-04-07

    fiile
Den var gryym Fredde!!
2007-04-07

    Noyle
haha, den var så bra! har du gjort den? den var skitkul!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Freddis
Freddis