Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

Påsklov har varit skönt,
Fast det har inte varit särskilt grönt.

Varför snöar det i april,
Jag som ville se en fjäril.

Jag önskar man kunde spela boll,
Men vissa andra tycker att det inte spelar någon roll.

Snart är det skola igen,
Då måste man jobba även på eftermiddagen.

Men nästa år kommer påsken tillbaka,
Då skall jag ge dig en kaka.

Nu måsta man vänta,
På nästa lov längra än vad vi är förtjänsta.




Fri vers av Freddis
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-09 08:53



Bookmark and Share


    Miranda_singer
naww <3 va sööt (aa)
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Freddis
Freddis