Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... den som inte känt har aldrig levt...


Kärlekens låga

En låga
ett ljus
ett varmt sken

Plötsligt...

En kal, stel låga
med ett dunkelt sken

Varför? Varför? Varför?
Förtvivlan... tröst... gråt... längtan

Så en dag

En låga
ett ljus
ett varmt sken

... det är KÄRLEK




Fri vers av AjBi
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-03-29 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi