Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... kärleken är blind...


Jag hade del i det som hände

Du kom in i mitt liv
likt en virvelvind
omtumlande
du hade sånt driv

Du lade på all din charm
godtrogna jag
kände det jag ville känna
ditt huvud mot min barm

Träffades endast på kvällar
ibland sov du kvar
inga helger var för mig
bara hjärtesmällar

Mobilen du aldrig svarade i
du messade enbart
avstängd på helger
hur dum kan man bli

Jag såg det jag ville se
du bedyrade din kärlek
jag kände tvivel
jag började be

Hon, som var din \"vän\"
blev lika sårad som jag
vi visste inte om varann
hon lämnade dig sen

Du ringde och grät
inte över mig
du älskade henne
hon som ej förlät

Jag hatade dig då
du som svek
jag hatar dig än
men älskar också

Du lämnade mig
när jag var som svagast
du klippte av allt
kan aldrig nå dig

Vart du än i världen vänder
hur du än har det idag
hoppas du en tanke
mig sänder

Du var starkare än jag
jag var bara svag
men jag vill aldrig
ha dig tillbaka nån dag.








Fri vers av AjBi
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-03-29 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi