Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens Minnen

Din hud var så mjuk
din värme
så självklar

Äkta kärlek
som berörde
törstande hud

Jag älskade
och vågade
släppte taget

Var finns livets källa
att ösa ur
ge mig ett sugrör
fast det tar tid

Levde där och då
uppskattade
fanns för varandra

Men…

Du lever
i Skuggans Värld
jag lever
i Solens

Vad jag saknar dig…
du,
min själs älskade




Fri vers av AjBi
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-29 18:12



Bookmark and Share


    JJ VIP
En dikt med korta meningar men som säger så mycket, kärlek, olikheter, och ett omöjligt älskande, men kärleken finns kvar! Tycker ärligt om denna dikt, och din vilja att berätta! Mvh. JJ.
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi