Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självsäkerhet är ett bräckligt ord


Jag vet inte, jag tror

Jag hade

jag visste

jag trodde

det hade

mig veterligen

jag trott.

Nu vet

jag vad

jag har,

jag vet

att tron

finns kvar.




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt