Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dej kan vara jag eller...


De förnedrade förlorarnas tro

Jag tror på dej
inte mej

Jag tror på skoj
ge mej en hoj

Jag tror på nej
inte ja till mej

Jag tror på dej
som hjälpte mej

Jag tror på skoj
du är loj

Jag tror på nej
det finns inget för mej

Jag tror på dej
ska du svika mej

Jag tror på skoj
oj oj oj

Jag tror på nej
det har räddat mej

Jag tror på dej
flaska, rädda mej.




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt