Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårigår

va svårt

bara vara

tycktes vara


igår, men

så lätt

här idag


inga moln

på vår himmel

bara solens kärlek


till en kropp

som vill

slappna av




Fri vers av Joe Hank
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-03-30 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joe Hank
Joe Hank