Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ses vi igen?


när vi

Så att den som är kvar kan minnas
hur det var, orden som sades
och de improviserade tonerna

Våra förstådda leenden,
förstådda tårar
De gemensamma skratten,
tankarna

Hur vi kunde bara vara, hela natten
Drömma, leva i en annan värld
mycket vackrare än den här




Fri vers av vackra
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-02-22 15:46



Bookmark and Share


  Michmich
vackra ord... speciellt de sista raderna...

"Drömma, leva i en annan värld
mycket vackrare än den här"
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

vackra