Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för oss


evi

det reser sig vi sjunker
ljuden ekar i natten som är djupare
djupast är kärleken
tappar verkligheten som smeker mig
jag känner bara dig

orden blir tusentals stämmor
blanka blicken ber
ljuset glimtar där på den djupa ytan
är jag tillfångatagen
av verklig overklighet, försvunnen i min egen värld

ensam, nu finns endast luften omkring
den bultande längtan
när vi skulle vara nu i något som inte finns
en evighet




Fri vers av vackra
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-02-22 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vackra