Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ibland bara blir drömmen sann...


Våga släppa taget - våga älska

Tänk att du kom till sist
att du verkligen finns
du som smeker min själs sår
jag som lindrar din smärta

Två trasiga själar
som lappar varandra
och det fungerar
ljuv musik uppstår

Respekt, lyssna, bekräfta
smeka över armen
flyktig puss på kinden
rufsa om ditt hår

Jag älskar... älskar inte... älskar
vågar visa känslor... vågar inte... vågar
du visar kärleksvägen
jag gör dig modig

Dina ögons värme
får mig att inse
att det finns äkta kärlek
som berör törstande hud

Du har ett vackert inre
som får ljuset i dig att stråla
vilken tur
att ingen upptäckte dig före mig

Jag älskar... jag vågar... jag släpper taget...




Fri vers av AjBi
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-03-31 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi