Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor


Gick längs landsvägen
höll din hand
såg din profil

Känslorna vällde fram
ömhet, beskydd
salig lycka

Hörde tystnaden
lyssnade till fåglarna
njöt i solen

Vi gick i tre timmar
kände friden
naturen nyblomstrande

Jag strök din kind
din blick så öm
jag kunde gå för evigt

Nu du sover på soffan
jag viskade i ditt öra
att du är mitt allt

Du log ock suckade tyst
jag la över dig en filt
mitt hjärta sväller

Vi gick vid en landsväg
och jag kände mig lätt
i hjärta och själ

Tack för att du finns...




Fri vers av AjBi
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-31 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi