Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till min dotters älskade voffsing... groenendahlen Tuss


Farväl älskade...

Tack för alla åren
för alla mjuka ögonkast
dina trygga närhet

Du fanns där
när mitt liv var ett kaos
du räddade mig

Din livsglädje var enorm
din värme underbar
dina glada tillrop

Vi rullade runt
i hösten löv
livet lekte

Vi rullade runt
i snöns kristaller
vi levde

Nu är du borta
för evigt
jag saknar dig så

Jag kunde inte rädda dig
sjukdomen var för svår
I love u 4-ever

Farväl älskade Tuss
Zoronique´s Quatastrofe
1999-04-22--2007-03-11

I will always love u









Fri vers av AjBi
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-03-31 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi