Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minner av Nova skriver jag en liten dikt om henne


Minner av Nova

Du fanns alltid där
För nybörjare
För erfarna
Ja för alla som ville rida dig
Du var Upk\'s stolthet och stjärna
som nu har slocknat och det är såååååå mörkt




Övriga genrer av SOLERO
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-03-31 21:09



Bookmark and Share


  Szelest
Åhhh.. Så sorligt... Men väl skrivet och bra formulerat! Kram/ szelest
2007-04-03

    selmut
Jag hann aldrig träffa Nova, jag kom ju första till Jälla för första gången en halv vecka efter det att hon dog... :\'(
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

SOLERO