Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har en häst till dött.


Till minnet av Mitch och Nova

Först försvann Nova...
Sen du.
Jag trodde det var första april när jag fick reda på det.
Det är omöjligt
Ni dog med bara 12 dagars mellanrum.
Upk är så tomt utan er.
Nya hästar kommer hela tiden
Men Upk blir sig aldrigt likt utan er.
Ni fanns där hela tiden
Ni kom till Upk förre jag änns var född.
Och nu är ni borta för alltid.
Jag kommer aldigt glömma er.




Övriga genrer av SOLERO
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-04-05 10:00



Bookmark and Share


    Olli_selm
jag tycker det är såå hemst. varför måste man avliva djur som blir sjuka lr får alvarliga skador.en fin och sorglig dikt. kram
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

SOLERO