Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är till en vän.


Till en vän

Du tror att du kan säga allt...
Dina kompisar accepterar det men inte jag.
Du kommer hata mig.
Men du måste lära dig
Att så behandlar man inte en vän




Övriga genrer av SOLERO
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-04-02 19:50



Bookmark and Share


    Olli_selm
jättebra det är hur SANT som helst.
2007-04-19

  Szelest
Helt rätt! Så sant så!!! Kram/ szelest
2007-04-03

  Hinata
Så sant, så sant...
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

SOLERO