Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med dig

Jag kan se dig framför mig
Ett leende, en blick och en smekande känsla då din röst når mig
Men inget av dem är avsett för mig...
Du kan inte se mig och du kan inte höra mig

När jag sträcker ut min hand efter dig, kan jag inte nå
Och jag känner en tår rulla ner för kinden
Varför finns du så långt bort...?
Samma himmel, samma jord, men på var sin sida

De säger att jag ska ge upp
De säger att jag kommer ångra mig senare
Men jag vet inte något om framtiden
Allt jag vet är att jag vill vara med dig




Fri vers av Jenny Yu
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-31 22:24



Bookmark and Share


  David Knutsson
Jag tycker denna är fin :)

Ps. Kul att du hittat hit, ser fram emot fler fina dikter!
Checka mina också! Ses Kina! :D
2007-03-31

  kärleksbarn
De säger att jag ska ge upp
De säger att jag kommer ångra mig senare
Men jag vet inte något om framtiden
Allt jag vet är att jag vill vara med dig

just denna bit rörde mig verkligen.
tack!
2007-03-31

    stellaa
vilken fin kärlekshistoria , om en kärlek som för andra verkar vara omöjlig att nå, men som du själv känner att du måste komma nära. vet precis hur det är, man strunar i allt annat.
jättefint skrivet :)
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Yu
Jenny Yu