Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solros

De vackra moln som blåser över den blå himmeln
Jag hoppas att även du alltid jagar dem
Du är inte hos mig, men jag önskar ändå
Att de dagar vi har, aldrig tar slut
Solrosen sträcker sig mot andra sidan himmeln
Undrar ifall jag kan flyga med den, till dig

Ibland hände det att jag sa \"jag hatar dig\"
Fastän det inte var så jag kände mig
Det var en klumpig sorts kärlek
Men du accepterade mig utan svek

Solrosorna bjuder på en doft av tidig sommar
Den doft som blåser fram över stranden
Medans solen skiner som starkast på dagen
Flyter minnen av dig och mig upp på ytan av havet
Kommer jag att kunna ta mig över
Det hav vi såg den dagen?

Jag kan inte sova, det finns så mycket att berätta
Parken vi brukade vara i blomstrar i denna hetta
Den kullen som vi nästan kunde nå upp till himmeln
Vi lovade att vi skulle dit igen
Men utsikten blir suddig när jag står där själv

Med en solros i min hand
Väntar jag på dig
Jag är här, lägg märke till mig
Vägen hem har inte förändrats
Men nu finns där en ensamhet
Den är där du brukade vara

Så kom och se mig
Innan solrosen vissnar
Jag väntar på dig
Så lämna inte mig
Igen...




Fri vers av Jenny Yu
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-06-06 00:51



Bookmark and Share


  David Knutsson
Jenny, den är underbart vacker! :)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Yu
Jenny Yu