Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sover vid min sida

Jag ligger vaken efter
för många koppar kaffe
som jag tog försent
du sover vid min sida
efter en hektisk dag
bara känna dig där vid mig
får mig att kurra som en katt
behöver inget mer
än att veta att du inte behöver
mer för att vara lycklig
fast du har ont i huvudet
och magen krånglar
orkar inte älska idag
och vill inte heller
för jag är nöjd
när jag vet att din kudde
har sin plats bredvid min
och att våra liv blivit hela
för att vi är tillsammans




Fri vers av noemi nygard
Läst 661 gånger
Publicerad 2007-04-01 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard