Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag uppe sent en natt


jag........

jag sitter uppe
jag hör bara ljudet av mina fingrar på tangenterna
jag vågar knappt andas
jag vill inte störa min egen frid
jag hör dig andas bredvid mig
jag vill oxå sova
jag hör klockan ticka
jag öppnar persiennerna
jag ser bara en ensam lampa lysa i huset bredvid
jag inser att alla sover nu
jag blir arg att jag inte är trött
jag suckar djupt
jag ser min reflektion i fönstret
jag iaktar min allvarliga min
jag ser yngre ut än jag är
jag inser att spelglar ljuger
jag hör dig snarka litegrann bredvid mig
jag ler
jag känner min hunger
jag inser att jag inte ätit på åtta timmar
jag önskar jag kunde sova bort hungern, men jag är inte trött
jag ser på ditt armband som ligger på bordet
jag kommer ihåg när jag köpte det
jag ler när jag tänker på hur det passar din stil
jag ser på rosorna jag torkar
jag tänker på hur dammiga dom blir
jag tittar på fotot på oss
jag blir glad av att se oss tillsammans
jag är törstig
jag dricker svartvinbärssaft blandat med sodavatten
jag har bitit mig i tungan och nu gör det ont igen
jag hör klockan ticka
jag hör min mage kurra
jag orkar inte skriva mer
jag går och lägger mig






Fri vers av noemi nygard
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-04-01 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard