Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga liv

Solen
värmer själen
friden är total

Du
kommer snart
jag längtar ivrigt

Livet
som vibrato
pulsen hörs ljudlöst

Lyckan
som upplevs
älskade nära kära

Bugar
mig vördnadsfullt
för Livets gåvor




Fri vers av AjBi
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-01 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi