Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets viktigaste palindrom

Kastas fram och tillbaka
i sömnen
Vankar dagarna
hit och dit
Vrider klockorna
fram och tillbaka
Detsamma
om problem uppstår
Livets palindrom
då jag söker det vackraste av dem alla
Tillit




Fri vers av Tina-sol
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-04-01 17:20



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Instämmer fullkomligt, och just det faktum att det är ett palindrom kan användas som bild för att det måste finnas från ömse håll för att fungera.
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol