Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... kärlek smärtar... kärlek är ljuvlig...


Var fanns du...


... när jag behövde dig
... när jag var sjuk
... när jag hade nåt att fira

Var fanns du...

Jag fanns...
... när du behövde mig
... när du var sjuk
... när du hade nåt att fira

Var fanns du...

... när mitt hjärta grät
... när jag kände mig liten
... när jag inte orkade skratta

Jag fanns...
... när ditt hjärta grät
... när du kände dig liten...
... när du inte orkade skratta

Jag fanns... för att jag älskade dig
Du fanns... men inte för min skull

Därför går jag nu...
... jag är tom
... har inget kvar att ge

Önskar dig all lycka i livet... I still love u... 4-ever




Fri vers av AjBi
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-04-01 20:36



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Mycket bra skrivet.Känner tyvärr igen mig.Inget kul o genomleva.
Men som sagt så är du inte ensam......
2007-04-19

  KeL
Det finns alltid de som lever på andras styrka och vilja att ge av sig själv..
Helt riktigt att lämna innan man blir bitter.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi