Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr J


Farväl; till dig

Ensamhetstango spelas i min hjärna,
mörkret är överallt
och du är inte här för att torka bort mina;
mörkertårar.

 

Under mig ligger ett iskallt duntäcke,
för det fanns ingen som kunde ge det värme,
ingen ville ge det kärlek så det frös;
till is.

 

Mina pärletårar faller och jag skriker:
"Jag vill inte vara ensam!"
gång på gång ut till;
ingen alls.

 

Ibland alldeles viskande i mörkret
ber jag om din varma omfamning,
men där finns ingen värme kvar;
att få.

 

Tango övergår till tryckare
och jag ligger där på istom dunsäng utan;
att känna dina händer.

 

Jag känner till slut ingenting,
men nu hämtar det varma ljuset mig,
så jag säger med detta;
farväl till värmen från dig.




Fri vers av Carin
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-04-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin