Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber om så lite

Jag ber inte om havet
Bara dina läppar som släcker min törst

Jag ber inte om stjärnorna
Bara dina ögon som strålar emot mig

Jag ber inte om vinden
Bara dina händer som smeker så lent

Jag ber inte om solen
Bara din kropp som värmer mig

Jag ber inte om en sommaräng
Bara din famn att vila i

Jag ber om så lite...

Jag ber bara om dig




Fri vers av AjBi
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-04-02 16:20



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så vackert och så fyllt av längtan. En fin hyllning av en älskad.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi