Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23/2 2005 - elva år sedan jag blev KVINNA

Ingen man bör klaga
förrän han på nära håll sett en kvinnas kval
under sju av månadens tretti dagar
är skillnaden rätt burdust radikal

hon svettas, vredgas, gråter, ryter
känner obönhörligt pockande och ständig stress
tårar rinner, blodet flyter
och inte känns hon vid begreppet PMS




Övriga genrer av nora
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-02-23 17:29



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
jag på om det var ett könsbyte gjort...men jag ser att du är 24...och -11 blir litet väl magstark
2005-02-23
  > Nästa text
< Föregående

nora