Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldsam metafor

\"som att få hjärtat utslitet genom röven och nedtryckt i halsen, så ont gjorde det när hon lämnade mig.\"

ja, nästan exakt så känner jag nu fast mitt demolerade hjärta placerades i mina händer istället för i matstrupen - jag fick titta på det, pulserande och levande och jag blev maniskt lycklig i all förtvivlan, jag finns. jag känner, lever.




Fri vers av nora
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-02-22 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
blir det oftast.
Mvh
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

nora