Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bara lust att skriva det, det är verkligen svårt att uttrycka sig riktigt och jag behöver tid med det.


behöver vi?

Vi människor tror sig

behöva saker

vi egentligen inte behöver.

Vi människor tror sig

att hitta kärlek är ett av det viktigaste som finns

men tänk efter att det är inte så viktigt som vi verkligen tror.

.. så försök inte att skaffa saker när du inte är säker på att du kan ta vara på det.




Fri vers av You know?
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-04-03 11:49



Bookmark and Share


    You know?
Ja, det är svårt att kunna uttrycka sig med ord.
Och själva poeten handlar inte bara om \'\'kärlek\'\' som du ser, och javisst vi har olika åsikter, och det kan alla ha, alla ser saker annorlunda.
2007-04-03

    You know?
Att kunna hitta kärlek är inte något som man bara träffar på, och sen poff så blir det kärlek, kärlek tar tid, man lär känna varandra och skaffar tid och delar saker med varandra, så jag menar att man ska på börja ett förhållande om man verkligen är säker på att man kan ta vara på det, och inte sedan gör slut lr vad det är man gör utan att man tar tid och leta efter den rätta som man verkligen kan ta vara på (svårt att uttrycka sig.)
2007-04-03

    You know?
Jo, kärlek är nog det viktigaste, men man ska inte skaffa det om man verkligen inte är säker på att man kan ta vara på det.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

You know?