Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta gör så att man får det ännu svårare att kunna lita på andra människor, när man blir sviken.


svek.

Med bara de små enkla orden du sa

fick allt som jag så svårt byggt upp

att rasa samman.




Fri vers av You know?
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-04-03 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

You know?