Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lagom alls

Svenskarnas
\"lagom\"
Jag är ingenting av det
eller räds bara
schabloner

Duschar hett, huden röd
eller kallt regn

men visst jag är en medelmåtta på alkohol
och visst dricker jag mellanmjölk
Imorgon häller jag vin i tetran

9-17,inte mina siffror,
arbetar gärna efter mörkrets inbrott
diggar den siesta jag aldrig hinner

För mig är lagom
att inte känna
och
att inte känna
inte lagom




Fri vers av Tina-sol
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-04-03 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol