Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av oss

Vi står tätt tillsammans.
din kind lutar du mot min panna.
jag håller min hand på din midja.
du håller din hand på min överarm.
Du är min riddare och jag din jungfru i nöd.
jag ler smått för jag är trygg med dig.
Din min säger: Do not mess with me and
do not even think of taking my girlfriend!!




Fri vers av noemi nygard
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-04-03 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard