Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag håller fast vid dig så länge mitt hjärta orkar,
vilket innebär att jag snart släpper taget..




Fri vers av Nattli
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-04-03 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli