Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden innan

I sådan utsträckning
mår kroppen bra

Men hängande huvud
och hopkrupen hållning
vittnar om ?

Den som skriker högst
mår sämst
( fast dom flesta som
tar självmord
har inte sagt något innan )

Livet är fullt
av motsägelser
säger du emot ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-02-23 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan