Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ko i Indien

Vi lägger inga värderingar
i utvärderingar

Men inredningar reder
vi inte

Rosornas skönhet är
något helt annat

Heligt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:05



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Intressant dikt. Svårtolkad och klarspråkig på en och samma gång. Bra skrivet!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan