Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att jag är lite kär....


Så som bara du kan göra

Jag tycker om ditt sätt att röra
Så som bara du kan göra.
Du får mig alltid att le
Och se alla saker jag aldrig kunnat se
Det var du som tände en låga
Egentligen handlar allt bara om att våga
Vet du om att jag älskar ditt skratt
Och att jag älskar när du somnar alldeles matt

Men ibland är det svårt att veta vad man ska göra
Vad du vill ha, vad du vill se, vad du vill höra
Efter att ha kysst dig i timmar är jag alldeles trött
I dina armar blir jag en prinsessa som somnar lungt och sött




Fri vers av Malin Lundström
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:28



Bookmark and Share


  stefan.g
Mycket ljuvlig, skön och bra skriven! Tack för läsningen..
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Lundström
Malin Lundström