Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när analt blir oralt


fis din korsrygg i svank
och gödsla din ryggrad
med svavlet som fräter
mitt tandkött till färs, när jag
kysser din knullehudsnacke




Fri vers av Scalebag
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-04-04 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag