Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu måste jag sluta

Det är ingen rusning det här
det är
ingen susning om det här
det är inget
vettigt det här
ändå
lär
det
bli läst
här
i vår poetiska atmosfär

Jag tror jag är kär
i dina kärleksbär
dom känns sådär
mjuka och fina
som om dom alltid vore mina

Det är inget besvär det där
med att kyssa och njuta

Nä nu
måste jag sluta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 17:01



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2008-01-07

    Bodil Sandberg
Härligt...härligt Ola
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan