Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser en stund...

Var gång jag ser
du vackert ber
om en sekund
utav vår stund.

De möten är
de vackert bär
en önskan som
att hållas om.

Vi vacklar på
står och på tå
vi hoppas på
varandra nå.

Så nästa stund
jag väntar på
är det den stund
då vi ska nå...




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-04-04 21:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Kärleksfullt o mjukt...Som en visa...Jättefin!
2007-04-05

  Bubamara - Maria Zakrisson
den här håller hela vägen
alla rader

fint
om en fin längtan-önskan
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt