Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

new orleans

en dag kommer vi alla flyga i luften
först du
sen jag
sen dom

1 2 3

fast vi faller inte som dom,
vi faller ju inte som dom




Fri vers av carmie
Läst 1660 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-04 22:42



Bookmark and Share


  jaghetersara
kan inte sluta läsa detta. puss!
2009-12-26

  jaghetersara
var det den här som du menade med att det var värsta fullträffen men att ingen fattade det?


jag fattar!
nu!
2008-02-26

  rubby
ey yo
najs text :)
2007-12-12

  ordterroristen
känner mig lite blåst när jag inte förstår titeln ^^
2007-12-11

  Ulf Popeno
Det är rätt intressant att staden New Orleans numer blivit ett begrepp i två helt olika sammanhang.
2007-12-10

    Teddy
Nej. Man vill ju gärna tro det. Snyggt tycker jag. Tack för läsning.
2007-12-07

  thyme
åhh, jag älskar den. titeln och allting. skitbra!
2007-12-06

  Skogsglänta
Din fåordiga dikt är verkligen självklar! Vartenda ord känns väl valt, inget kan tas bort eller läggas till. Väldigt fint framförande av en frihetskänsla… Denna blir bokmärkt!
2007-08-26

  fannen
Jag är ju som alla andra och älskar slutet.
vi faller ju inte som dom
2007-05-26

    eliza
oh oh oh
jag älskar den
den är så kort och så bra

a, jag dör.
2007-05-22

    crapcat
vad ska man säga? wow
slutet är... tja, jag älskar... <3 (måste citera)

\"fast vi faller inte som dom,
vi faller ju inte som dom\"

*bokmärker*
2007-05-07

  jaghetersara
den började bra & slutade bra ...
... men den känns inte riktigt avslutad
för mej. eller så är charmen att den
slutar lite plötsigt. jaja. braiz.
2007-04-19

  lowivioltuss
tänk att jag var din musa till den här. ;D
2007-04-11

  MMo
Åh vad underbart! Och titeln är perfekt! Shit det här var typ ditt bästa nånsin!
2007-04-05

  Amina
jag ville läsa mer...<3
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

carmie
carmie

Senast publicerade
face
new orleans
* Se alla
Mina favoriter
Alla dina Annagrejer
Stalker