Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek när den är som bäst...


Morgonen

Solen lyser in genom persiennen.
Jag sträcker på mig och vaknar till.
Du ligger på rygg och sover fridfullt.
Täcket ligger avsparkat nere vid fotändan.
Jag ser på din kropp och ler.
Smeker dig försiktigt över kinden och ned på magen.
Du gnyr till och vänder dig mot mig.

Du är vacker.

Kysser dig lätt på kinden och kliver försiktigt upp.
Vill inte väcka dig.
Går ut i köket och tittar ut genom fönstret.
Himlen är klarblå och solen skiner.
Plockar fram frukosten på bordet.
När allt är framme går jag in i sovrummet igen.
Du ligger på magen nu och kramar kudden under dig.

Jag blir alldeles varm när jag ser på dig.

Känslorna översvallar mig.
Tycker så mycket om dig.
Lägger mig försiktigt ned bredvid dig.
Vill inte väcka dig.
Smeker dig sakta över ryggen.
Kysser den.
Du vaknar till och ser på mig.

Du ler och jag blir alldeles varm i kroppen.

Sakta lutar du dig mot mig.
Du kysser mig.
Vi kramas.
Vi älskar.

Efteråt så ligger vi i varandras armar och bara är.
Vi går upp och äter frukost.
Solen smeker din rygg vid bordet.
Sen duschar vi, skrattar och kramas.

Det kan aldrig bli bättre än så här.

Jag älskar dig! :-)




Övriga genrer av AjBi
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 23:22



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Lovely!!!
2008-02-10

  KeL
Varmt och mysigt :)
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi