Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten flicka.

Den lilla flickan kastar sig ner,
hon vill bara inte finnas mer.
Söt, fin, utsmyckad och oftast glad,
precis så var hon varje dag.
Alltid på stan med sina vänner,
hon hejar på alla hon känner.
Men hon verkade så bra på ytan,
men när hon såg en kniv,
ville hon alltid ta sitt liv.
Hon tyckte att hon bara var fet,
fast det var ju såklart en hemlighet.
Nu finns den lilla flickan inte mer.




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-04-05 20:28



Bookmark and Share


  emmoli
sorgligt . infinner mig lite i hennes situation, förutom att jag fortfarande är vid liv. :)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller