Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore ett bögeri

så skulle det gå åt väldigt mycket
bakpulver




Fri vers av Scalebag
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-04-05 23:12



Bookmark and Share


    C/O
Hahahahaha!
2007-04-12

  Antropofagen
Haha, jaaik... fulkul!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag