Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkramp (i den meningen att det som verkligen behöver komma ut inte kommer ut) och nattlig melankoli.


Gatolyktorna blinkar i natt

Jag radar upp de tomma dokumenten inuti,
försöker fylla dem med text.
Allt som ska nedtecknas i svart bläck,
och det där som bara inte vill skrivas ned.
Så börjar lampan att blinka orange
och jag vet att bläcket är slut.
Det är då känslan återkommer,
Att livet kanske kunde varit
mer uppfyllt på nåt sätt.
Men vemod är en dålig känsla,
le och ta en till öl.




Fri vers av Liljenberg
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-06 00:46



Bookmark and Share


  PetraSally
...jag skrev själv just om tystnaden..den inre...förstår dig så väl!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Liljenberg
Liljenberg