Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familj

Jag har en bror,

Han är ganska stor.

Jag har en Pappa,

Han har en fin kappa.

Jag har också en Mamma,

Hon är bra på att damma.

Jag har också en storasyster,

Hon går på väldigt många fester.

Jag har alltid velat ha en hund,

Som kommer ifrån Lund.




Fri vers av Jossy
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-04-06 09:13



Bookmark and Share


  Freddis
Den var väl rätt bra
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Jossy