Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-stegsdikt


Traffik!

Jag är en pojke som gillar musik

Jag tycker att det är väldigt mycket traffik.

Varför då kan man undra.

Man borde gå till jobbet varje da´.
För då blir man go´och gla´.

Jag önskar att alla var mer aktiva,
och inte var så negativa.




Fri vers av Jossy
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-04-06 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossy