Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Var rädd mitt hjärta,
för det skulle så smärta,

om det krossades nu,
och den som krossa var du!!




Fri vers av Primavera
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-04-06 13:22



Bookmark and Share


  Kent Love
det gör ont att få sitt hjärta krossat...
2007-04-26

  swimsus@gmail.com
Komisk uppmaning! ;)
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Primavera
Primavera