Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till denna veckans väljare av redaktionens val(Ammi)
du har verkligen gjort och lyckats bra med detta
den här är tillägnad dig
Varsågod Ammi



ett hjärta av guld

 

läser bakom
ordens varma mening

där någon
ser allt det vackra

ur poetens skrivande

inger och tror
på nya förmågor

att utveckla sitt skrivande

bli framlyft

och bli läst


du är värd ett hjärta av guld




Övriga genrer av prinscess VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-06 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Ting har sin egen ordning, inte mycket blir som dess ägare vill.

Eller så gick allt Din väg vad vet
jag. Önskar Dig all lycka oavsett.

KJK





2020-03-18

  * Ammi *
Denna lägger jag ut här på första sidan som ett jättetack för en toppenkul vecka!
Jag tackar för många vänliga mail, och jag erkänner verkligen vilken guldgruva denna sida är, hur många varma hjärtan och vänliga själar det finns.
Och att den behövs i är ju helt klart! På många sätt fyller den sin funktion. Bär fanan högt JOF!!
Tack alla go\'a människor!
2007-04-08

  * Ammi *
Åh vilken ängel du är, jag blir rörd och så tacksam! Jag har varit så rädd för all hård kritik jag skulle få..men det har varit tvärtom!
Jag tackar ödmjukast för ditt guldhjärta, jag vet ju oxå att du har ett hjärta av guld
Påskkramar och tack till dig!
2007-04-07

    sunnanvind
vackert!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP