Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sagan om hur jag klippte mitt midjelånga hår..


det ligger en död hund i min papperskorg!

jag vaknade klockan sju
av mitt alarm på mobilen
jag gick till toaletten
och på vägen dit släppte jag ut håret
eller vad jag trodde var hår
men det låg en död hund i stället på min rygg
och jag fick panik.
jag rusade till toan för att hämta min hårsax..
men jag kan inte hitta den!
det står mellan köks-saxen eller nagelsaxen.
kökssaxen vinner och jag börjar min kamp..
den är sååå slö..
jag får panik!!
sakta, sakta...snart har jag kommit till mitten av håret
jag får panik!!
jag måste få bort det..NU!!
jag byter till nagelsaxen.
den är vass..fast den är liten
nu går det snabbare!!
KLART
så vilar nu en död hund i min papperskorg...
jag ska inte störa dess frid..
stackare..den måste ha fått lida.




Fri vers av noemi nygard
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-04-07 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard