Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Jag sluter mina ögon och vaggas till ro av tanken på oss,
Hur vi kunde fånga livet och låta kärleken släppas loss.
Jag somnar i din mjuka famn och hör dig stilla andas
Varför fanns du bara i drömmen när morgonen randas?


Utan motstånd låter jag mig omslutas av ensamheten,
Kramar krampaktigt jorden på vilken du stod nyss.
Du vände dig ut från kärleken och bort mot evigheten.
Jag blev ensam kvar här, bränd av din sista kyss.




Fri vers av AjBi
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-04-07 16:23



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Mycket vackra ord.. utan motstånd låter jag mig omslutas av ensamheten..
ger starka känslor..
2007-04-15

  KeL
Väldigt vackert!*applåd*
2007-04-09

    JJ VIP
Din dikt är jätte vacker och full av känslor! \" Varför fanns du bara i drömmen när morgonen randas\" är en rad som verkligen \"berättar\" och ger mig bilder. Bra dikt! Mvh. JJ.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi