Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vad sagt med oklarhet.


Vädjande om natten som sa att svaren vad smärtande.

Man betänkte.
Och framkallade.
Med orden.
Att jag tänkte en stund.
Ljuset hämtade sig.
Visan vad tung.
Det förbjudna vad slussen
som hämtade sig.
Man tänkte en stund.
Att kärleken väcker ljuset.
Och hämtar hem en stund.
Efterdyningarna .
Och hälsningen hämtar hem.
Klarheten tänkte.
Och menades.




Fri vers av Cannes
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-04-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes